SOVA!

Nu är det så att det har varit en låång dag och jag måste sova, för ajg ska upp kl kvart över 6 imon om inte tidigare..-.-'

Natti natti, Sleep tight don't let the bedbugs bite! ;)


Puss&Qram ♥


MASCARA!

Den mascara jag använder är Lash Architect 4D från L'oreal Paris!


Och denna använde jag innan men den är inte alls lika bra som denna för mina ögon :)



Puss&Qram ♥


LÖSHÅR!

Jag har rätt så tunnt hår och känner att om ajg ska se någerlunda snygg ut på balen och studenten så vill jag har lite tjockare hår och det kan man ju göra med löshår.. men då är frågan.. vad för sort hårförlängning ska jag ha..
Clips, Silicon, Mikro, Träns eller Keratin???

någon som har och kan hjälpa? :S








Puss&Qram ♥ 


MER BALKLÄNNINGAR!







Enkla, exklusiva och korta klänningar, det är bara att välja ;)
Vilken tycker du bäst om?

BALKLÄNNING!

Jag var ju ute med mamma på stan och gick till festgarderoben för att jag ville visa mamma den klänningen som jag vill ha så slutade det med att jag provade några till och mamma tycker att jag ska ha en helt annan.. :/
Men ajaj den va rätt så dyr med så de kanske blir den som mamma tycker om :)

Här är en av de klänningarna jag provade idag :)


Puss&Qram ♥


SIST!

Idag hade vi elevrådsmöte och vi kommer typ ingenstans.. -.-' skolan vill att vi i elevrådet skall få de som röker att sluta röka.. hur fasen ska det gå eftersom det faktiskt är mest egen vilja det handlar om..
Men eftersom det var elevrådsmöte så fick jag åka hem själv vilket är lite tråkigt men aja :P det gick ju bra,är ju hemma nu så :P



Jag va helt anti Onepice eller Ziperall innan men nu när man skulle fixa till sina studentmössor så så såg jag en så sjukt snygg Ziperall där det stod Student2012 på halva kroppen, awesome ;)
så idag betalade jag pappa de pengarna som den kostar :)



Jag har lite ångest också för min bästa vän Linnea fyller 18 o februari och när ajg fyllde 18 i år så gav hon och hennes familj mig en spadag tillsammans med Linnea på Aisa Spa vilket va heeeelt underbart, och vill gärna ge tillbaka något så underbart, men jag kommer inte på något :( har funderat lite men tyvärr kkan jag inte säga här eftersom jag tror att hon läser min blogg :P 

Nu ska jag dra ut på stan med mamma :) ha de!


PussQram ♥

 

BETALAT MIN FÖRSTA RÄKNING!

Jag har nu invigit mitt nya bankkort med att betalt min skolfoton helt själv, det var bland det roligaste jag gjort haha dock inte att pengar dras men ändå hallå eller, hur många i min ålder betalar räkningar och hur många kommer lära sig det när det väl ska hända ;)

Vuxenpoäng asså! (Y)


Puss&Qram ♥


INSPIRIATIONSBILDER!

Här kommer lite bilder (flipp) som jag bara slängde ihop sådär på en 5 minuter :)
Enjoy! ;)


Puss&Qram ♥ 


KÄÄR!

Jag är heelt såld på den här parfymen - Viva La Juicy!
Syrran fick hem ett sånt litet prov i en tidning en gång som jag fick och den luktade underbart på mig hehe så den här ska jag köpa när jag har råd eller när den sänks i priset på mellandagsrean eller något :P
 
Puss&Qram ♥                                        


MOBBNING!

Detta ämnet är så hett och det tas upp på varje skola runt om i världen.. Mobbning är något som är så svårt att ta tag i, i väldigt många situationer.
Jag känner väldigt många som blivit mobbade inklusive jag själv.. jag tänker inte sitta här å skriva hur förjävligt det var eftersom jag försöker lägga det bakom mig, men eftersom ämnet drogs upp idag så kunde jag ju inte låta bli börja tänka igen.. -.-'

Mobbning finns i många olika sorter.. det kan vara att frysa ut någon vilket är både mentalt och fysiskt... men det finns ju sorter som tillexempel. fysisk mobbning där man då blir slagen eller puttad eller liknande och sen finns det psykisk mobbning där men kan säga saker som sårar eller så kan även blickar göra en större skada än vad väldigt många tror..
men kan väl säga att jag kan avslöja att blickar var den sorten som jag blev utsatt för men mer får ni inte veta ;)

Har du något att säga om detta eller mobbning så kommentera vettja ;)
Har du någonsin blivit mobbad så skriv så kan jag lyssna (läsa) och försöka förstå :)


Puss&Qram ♥


KÖTTHUVUD!

Jag har snackat med en kille i kanske 2 veckor bara å han är bara fööör mkt.. -.-' han har frågat efter mitt nummer två gånger och en gång frågade han två gånger SAMMA dag.. -.-'

Klart som fan han inte får mitt nummer om han ska vara så skum å grejer :O
........................................................................................................................................................................

Här kommer en fortsättning på vem-jag-är :P
Jag ÄLSKAR att laga mat det är en stooor passion för mig :) jag älskar att experimentera mig fram för att få bästa resultat :D Så idag ska jag göra de enklaste som finns, köttfärssås med spaghetti ;) gött som fasen!



























Gammal bild ;)



Puss&Qram ♥


35 SEKUNDMETER!

Här på västkusten har det blåst 35 sekundmeter som mest när jag kollade igår, helt sjukt.. Bliv dock ingen skola idag eftersom jag fortfarande är sjuk.. -.-' Syrran vill släpa med mig till Borås för hon vill inte åka den sträckan själv nu när det blåser så mkt fortfarande så det får man göra :) ska bli rätt mys å få lite kvalitetstid med syrran hihi :)

Nu ska jag dra!


Puss&Qram ♥ 


STORM!

Heejsan alla finfins människor som sitter vid sina datorer å trökar :P
Har precis kommit hbem efter en biltur till båten för att se så att den ligger kvar och kommer ligga kvar under nattens starka vindar :) så nu ska jag göra fläskytterfilé med egengjord potatisgratäng.. MUMMA!

Så nu ska jag dra för att göra de mina goa vänner! :)


Puss&Qram ♥


TEE!

Jag älskar te, vi har köpt ett te som smakar lime och jul ^^ det är helt underbart gott :)
Te med honung satt precis som en smäck :)

......................................................................................................................................................................
En till grej är att jag vill köpa löshår, nej jag är ingen fjortis som inte kommer fixa det så att det ser verkligt ut ;) Är det någon som vet något ställe där det är rätt billigt men väldigt bra kvalitetshår? :) jag har hittat ett men de är dyrt om jag inte misstar mig och det är buddisters hår innan de blir buddister måste de raka av sig håret så då säljer de det i affärerna och det skall vara bland de bästa håret man kna använda sig av i löshår :))



Puss&Qram ♥


SOM JAG FÖRUTSPÅDDE!

Japp som jag förutspådde så blev jag sämre när jag gick till skolan.. -.-' + att igår kväll när jag satt här å hade lite roligt med bloggen så hade jag en släng av öroninflamation..  men idag är det bättre med det :)

Idag så skulle jag vara med på Öppet Hus, men det blev ju inte av men om jag mår bättre frammåt dagen så ska jag, syrran och pappa åka till Biltema för vi ska köpa lite grejer till vår båt som jag och syrran köpte förra sommaren :)

DET är ju en till grej du inte vet om mig :P jag och syrran köpte som sagt en båt, en såkallad H-båt, som va typ solgul i lacken men så va de en dum jäkel som tyckte de skulle vra kul att använda något väldigt vasst och med mkt våld 8 stycken djupa revor i vårt skrov... IDIOT! men iaf vi anmälde detta och fick lackat om vår älskling till en lite mer ljus gul färg :) den blev superbra bara det att stället där vi lackade om henne var de så okunniga med just båtar så pappa fick åka ner å fixa iordning de djupa revorna eftersom de inte kunde göra de själva.. -.-' men iaf vi fick tillbaka vår båt iaf i bra skick :)

 Här har vi skönheten ;) detta va från förra vintern :) nylackad å grejer ;)




















Puss&Qram ♥


SLUT FÖR IDAG!

Så nu var det allt för mig idag. Imorgon ska jag sova länge så att jag blir frisk någon jäkla gång, har nämligen varit sjuk i snart en vecka å ja pallar inte.. + att det skulle vart Öppet Hus på skolan men jag känner det att jag inte kommer orka gå på något sånt imon så jag ska ringa och sjukanmäla mig!

Natti natti!

Puss&Qram ♥


HEADERMAKER!

www.lebanezza.blogg.se


Har suttit med min lilla pärlas förhoppningsvis nya header :)
Jag är en sån människa som sitter å nöta photoshop i timmar å komma på nya grejer eller väldigt lika saker!
Men är det så att just du vill ha en header som är gjord av mig så är det bara att skriva (kommentera) så fixar vi resten då ;)
Anytime hörrni!


Puss&Qram ♥ 


EGEN LÄGENHET!

När min mamma är hos sin gubbe så får jag lägenheten för mig själv vilket är ganska nice, kan göra vad man vill, när man vill osv ;)
I think you know what I'm taking about ;)

Just nu sitter ajg och kollar på IDOL2011 och nu ska Chris Medina sjunga sin speciella låt - What are words!
Detta årets deltagare i IDOL är verkligen duktiga, jag brukar dock inte tycka om de som sjunger som Amanda Fondell men damn she's gooood ;) så jag kan inte säga vem jag vill ska vinna förutom att alla är värda det :) Dock älskar jag Moas - When I held ya!

Här kommer lite bilder som itne har med inlägget att göra utan bara lite mysiga bilder sådär ;)

 
Jag å min bästa vän va ute vis stranden en våreftermiddag
för ungefär 2 år sedan å hade lite photoshoot ;) 

 

Jag och Linnea har varit bästisar sen hon gick i 3:an och jag gick i 4:an, sen dess har vi hållt ihop även om jag började skolan någon helt annanstans än där vi bor så fixade vi det och fixar det. Denna tjejen är der bästa jag har! ♥

Puss&Qram ♥ 


FAIL!

HAHA så jäkla fail.. de är assvårt att få till en bra framsida ju.. jäkla koder å skit xD
aja får la sitta med det imon eller något :P

appropå imon.. då är det Öppet Hus på Drottning Blanka där jag går i Falkenberg ;) komsi komsi..

Kanske ska passa på att berätta lite om mig..
Jag är en tjej på 18 somrar och går tredje året på linjen inredningsdesign, trivs väl sådär :)

hehe de va väldigt lite om mig, du kommer säkert få reda på mer i framtiden ;)




Puss&Qram ♥


NY BLOGG!

Tjenna!

Jag har nu flyttat från nattstad.se för att se vad detta är för ställe :)

Hoppas du kommer tycka om det jag har att skriva osv ;)


Puss&Qram ♥


RSS 2.0